Contentmanagement

Beheer van content

Als freelance contentmanager help ik organisaties met het beheren van alle content. De ene keer een traject waarbij ik de schakel ben tussen content creators, bureaus en/of andere partijen en mijn opdrachtgever om grote hoeveelheden content te publiceren. De andere keer geef ik sturing aan het in-house team van mijn opdrachtgever.

Overzicht en planning

De belangrijkste elementen zijn overzicht en planning. Zeker bij grote hoeveelheden content is planning pure noodzaak. Er zijn talloze scenario’s te bedenken waarbij content gestructureerd ontwikkeld, gepubliceerd en beheerd wordt. Bijvoorbeeld wanneer je organisatie grote ambities op SEO-gebied heeft.

Contentteam aansturen

Creativiteit stimuleren en mensen het beste uit zichzelf laten halen, dat levert mooie content op. Het is tof om te zien als de creatievelingen gelukkig worden van de content die ze mogen maken. En tegelijkertijd organisaties die zichzelf op de kaart zetten met alles wat er gepubliceerd wordt natuurlijk!

Ondersteuning in contentmanagement nodig?

Heb je tijdelijk of voor langere tijd hulp nodig om het verschil te maken met content? Als je contact met me opneemt, maak ik graag tijd voor een kennismaking. Bij een kop koffie komen we er snel genoeg achter of we iets voor elkaar kunnen betekenen.