Tom Schilders, SEO tekstschrijver uit Brabant

Als freelance (SEO) copywriter schrijf ik scherpe teksten over jou en je product of dienst. Om je doelgroep te overtuigen gebruik ik soms onjuiste informatie, spelfouten en kromme zinnen. Als je liever teksten met correcte info en zonder spelfouten hebt, schrijf ik die natuurlijk ook graag voor je. Voor een goed blogartikel, tekst voor je productbrochure of “slechts” een korte update op je socials.

Wat je verhaal of boodschap ook is, als SEO tekstschrijver schrijf ik om je doelgroep te prikkelen. Daarbij is echt alles geoorloofd. Prima plan om het nét effe anders te verwoorden dan je concurrenten, want met opvallen is helemaal niks mis.

Laat mij jouw verhaal schrijven

Copywriting: jouw verhaal vertellen

Alle gekheid op het spreekwoordelijke stokje… ik verplaats me voor elke tekst dus in je doelgroep en schrijf in hun taal. Mijn schrijfstijl is afhankelijk van je doelgroep en het medium. Wat ik wel kan zeggen is dat ik oprecht van scherpe teksten houd: to the point, geen wollig gedoe. Ik vermoei je lezers liever niet met onnodige zaken… Tenzij jij dat graag wilt natuurlijk. Klant is ook bij mij koning.

Benader me als je teksten wilt laten schrijven:

  • Resultaatgerichte SEO copywriting, good old webteksten
  • Diepgaande blogartikelen
  • Prikkelende productteksten
  • Unieke webshopcontent
  • Opvallende vacatureteksten
  • Pakkende slogans

Twijfel je nog? Ik schrijf graag een proeftekst om je te overtuigen. Helemaal gratis.

Bel of mail voor meer info!

Je doelgroep overtuigen m.b.v. een copywriter

Teksten schrijven lijkt eenvoudig, want iedereen kan schrijven, toch? Tja, als (SEO) tekstschrijver gebruik ik dezelfde letters en dezelfde woorden als jij. En de kans is groot dat ik dezelfde tekstverwerker gebruik als jij.

En toch zijn mijn teksten anders. Je wil echt niet weten hoe vaak ik teksten van het-neefje-van-de-buurvrouw-van-die-ene-collega heb moeten herschrijven.

Ik help je om jouw verhaal te vertellen. Daarvoor rammel ik heel ambachtelijk op mijn toetsenbord, gewapend met 26 letters, 10 cijfers en wat leestekens. De volgorde van die tekens bepaalt jouw succes.

Eerst denk ik goed na over je boodschap en je doelgroep. Om jouw markt en doelgroep te begrijpen stel ik je de nodige vragen, want als ik het onderwerp begrijp kan ik er over schrijven. Samen bepalen we de belangrijke en minder belangrijke zaken en dan ga ik aan de slag met jouw unieke, aantrekkelijke teksten.

Overigens is het voor je doelgroep prettig als een buitenstaander je verhaal verwoordt. Zo verzand je niet in jargon of technische details, maar vind je meer aansluiting bij je doelgroep. Een hele goede reden om een tekstschrijver in te huren dus!

Anders durven zijn

Samen overtuigen we je doelgroep. Niet door domweg te schreeuwen, maar door anders durven te zijn. Als jij namelijk anders durft te zijn, val je op. Want zeg nou zelf, waarom zou iemand voor jou kiezen als je hetzelfde bent als je concurrenten?

Het is de toon die de muziek maakt – de manier waarop ik jouw teksten schrijf, bepaalt grotendeels de impact. De schrijfstijl hangt af van je doelgroep. Voor een advocatenkantoor gebruik ik meestal een andere stijl dan voor een designbureau of een autogarage.

Wil je een droge opsomming of een mooi verhaal? Liever een compacte, met feiten doorspekte tekst of juist een longread met diepgang, verschillende invalshoeken en vervolgvragen? En is er ruimte voor tekstuele mooimakerij of moet het vooral getrimd en direct zijn? Samen bepalen we welke stijl bij jou en je doelgroep past.

Gratis proeftekst of koffiedrinken?

Ik leg het je graag uit in een persoonlijk gesprek. Of ik schrijf natuurlijk gratis een proeftekst voor je, zo weten we allebei of we een match zijn. Neem contact met me op om van gedachten te wisselen onder het genot van een kop koffie. Zwart graag…