Tom Schilders, SEO tekstschrijver uit Brabant

Als freelance (SEO) copywriter schrijf ik wervende en soms zelfs wervelende teksten over jou en je product of dienst. Tekst is de basis van al je uitingen, of het nu een goed artikel op je blog is, een bevlogen flyer of “slechts” een korte update op je socials.

Wat je verhaal of boodschap ook is, als SEO tekstschrijver vertel ik het op zo’n manier dat je je doelgroep prikkelt. Daarbij schroom ik niet om het nét effe anders te verwoorden dan je concurrenten, omdat er met opvallen helemaal niks mis is.

Laat mij jouw verhaal schrijven

Copywriting: jouw verhaal vertellen

Goed, ik verplaats me voor elke tekst dus in je doelgroep en schrijf in hun taal. Vraag me dan ook liever niet naar mijn schrijfstijl, want die is afhankelijk van die doelgroep. Wat ik wel kan zeggen is dat ik oprecht van scherpe teksten houd: to the point, geen wollig gedoe. Ik vermoei je lezers liever niet met onnodige zaken…

Benader me als je teksten wilt laten schrijven:

  • Resultaatgerichte SEO copywriting, good old webteksten
  • Diepgaande blogartikelen
  • Prikkelende productteksten
  • Unieke webshopcontent
  • Opvallende vacatureteksten
  • Pakkende slogans

Twijfel je nog? Ik schrijf graag een proeftekst om je te overtuigen. Helemaal gratis.

Bel of mail voor meer info!

Je doelgroep overtuigen m.b.v. een copywriter

Teksten schrijven lijkt eenvoudig, want iedereen kan schrijven, toch? Tja, als (SEO) tekstschrijver gebruik ik dezelfde letters en dezelfde woorden als jij. En de kans is groot dat ik dezelfde tekstverwerker gebruik als jij.

En toch zijn mijn teksten anders. Je wilt echt niet weten hoe vaak ik teksten van het-neefje-van-de-buurvrouw-van-die-ene-collega heb moeten herschrijven.

Ik help je om jouw verhaal te vertellen en je product of dienst onder de aandacht te brengen. Daarvoor rammel ik heel ambachtelijk op mijn toetsenbord, gewapend met 26 letters, 10 cijfers en wat leestekens. De volgorde van die tekens bepaalt jouw succes.

Nee, geintje natuurlijk. Eerst denk ik goed na over je boodschap en je doelgroep. Om jouw markt en doelgroep te begrijpen stel ik je de nodige vragen, want als ik het onderwerp begrijp kan ik er over schrijven. Samen bepalen we de belangrijke en minder belangrijke zaken en dan ga ik aan de slag met jouw unieke, aantrekkelijke teksten.

Overigens is het voor je doelgroep prettig als een buitenstaander je verhaal verwoordt. Zo verzand je niet in jargon of technische details, maar vind je meer aansluiting bij je doelgroep. Prima reden om een tekstschrijver in te huren dus!

Anders durven zijn

Samen overtuigen we je doelgroep. Niet door domweg te schreeuwen, maar door anders durven te zijn. Als jij namelijk anders durft te zijn, val je op. Want zeg nou zelf, waarom zou iemand voor jou kiezen als je hetzelfde bent als je concurrenten?

Het is de toon die de muziek maakt – de manier waarop ik jouw teksten schrijf, bepaalt grotendeels de impact. De schrijfstijl hangt af van je doelgroep. Voor een advocatenkantoor gebruik ik een andere stijl dan voor een designbureau of een autogarage.

Wil je een droge opsomming of een mooi verhaal? Liever een compacte, met feiten doorspekte tekst of juist een longread met diepgang, verschillende invalshoeken en vervolgvragen? En is er ruimte voor tekstuele mooimakerij of moet het vooral getrimd en direct zijn? Samen bepalen we welke stijl bij jou en je doelgroep past.

Gratis proeftekst of koffiedrinken?

Ik leg het je graag uit in een persoonlijk gesprek. Of ik schrijf natuurlijk gratis een proeftekst voor je, zo weten we allebei of we een match zijn. Neem contact met me op om van gedachten te wisselen onder het genot van een kop koffie. Zwart graag…