Over mij

Freelance copywriter

Al sinds 2010 ben ik actief als freelance copywriter en heb ik talloze bedrijven geholpen met tekst. Mijn pennenvruchten tellen inmiddels vele honderdduizenden woorden. Met die woorden zijn webpagina’s gevonden, brochures bedrukt en informatie aan de spreekwoordelijke man (m/v/x) gebracht. De toetsenborden slijten hier als winterbanden op een asfaltweg in de woestijn…

Dankzij een groot hoofd, ehm, veel algemene kennis schrijf ik makkelijk over allerlei onderwerpen. En als ik iets niet weet, onderwerp ik mijn opdrachtgevers aan een diepgravend interview. Alles om die doelgroep te pakken met de info die ertoe doet.

Huur me in om jouw teksten te schrijven

Freelance contentmanager

Daarnaast huur je me in als freelance contentmanager, waarbij ik zorgdraag voor het ontwikkelen, beheren en publiceren van jouw content. Ik ondersteun je team of ik ben de schakel tussen jouw bedrijf en je contentpartij of reclamebureau.

Met een birds-eye view kijk ik naar je bedrijf, naar de content die er is, wat je nog mist en hoe je die inzet om jouw doelgroep te bereiken. Samen stellen we de richting voor de komende tijd vast.

Zullen we eens een kop koffie drinken en van gedachten wisselen? Zo komen we er snel achter of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Huur me in als freelance contentmanager

Resultaten en referenties

Mijn werk heeft bijgedragen bij aan soms torenhoge omzetten uit organische zoekresultaten.

De ene keer productpagina’s en blogartikelen, dan weer unieke webshopcontent. Soms voor een uitgebreide doorontwikkelde website met Magento-installatie, maar ook voor eenvoudige onepagers. Allemaal prima manieren om online klanten binnen te halen!

Overigens schrijf ik ook uitingen voor op echt papier. Ouderwets offline, hardcopy en alles. Net zo prachtig, want ook papier is een prachtig medium.

Organisaties waarvoor ik heb mogen werken zijn o.a. de Randstad Groep, Fontys, NTI, Vodafone/Ziggo, Freelance.nl, Kruidvat, MijnAutoOnderdelen en talloze minstens zo succesvolle mkb-bedrijven. Mag ik jouw bedrijf aan die lijst toevoegen?

Content skills

Ik heb ervaring met talloze vormen van content en applicaties:

  • Audio: Logic Pro, Pro Tools
  • Video: Final Cut Pro
  • Afbeeldingen: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator
  • Cms-systemen: WordPress, Joomla, Drupal, Magento 1&2, maar ook talloze maatwerksystemen

Overigens maak ik niet altijd alle content zelf. Soms huur ik specialisten in, om je het snelst aan de beste content te helpen.

De naam Goggleboy

Hoe ik aan mijn bedrijfsnaam kom? Die vraag krijg ik regelmatig. Goggle Boy is een nummer van de Amerikaanse punkband Zeke, één van mijn favorieten.

Nu ben ik zelf brildragend en van het mannelijk geslacht, dus leek me het me een prima bedrijfsnaam. Hieronder luister je het bewuste nummer. En geen zorgen als je gevoelige oren hebt, deze muzikale driedubbele espresso is in minder dan één minuut klaar…

Koffie gaat er altijd in!

Waar wacht je nog op? Neem contact met me op en ik maak graag tijd om kennis te maken. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.