Over mij

Aangenaam, ik ben Tom Schilders. Al sinds 2010 houd ik me bezig met content.

Contentstrateeg en projectmanager

Met een birdseye view kijk ik naar je bedrijf, naar de content die er is en hoe je die optimaal inzet om jouw doelgroep(en) te bereiken. Samen stellen we de richting voor de komende tijd vast.

Daarnaast kun je me inhuren als projectmanager, waarbij ik zorgdraag voor het ontwikkelen en publiceren van alle content. Ik ondersteun je team of ik ben de schakel tussen jouw bedrijf en je contentpartij of reclamebureau.

Zullen we eens een kop koffie drinken en van gedachten wisselen? Zo komen we er snel achter of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Hier vind je mijn contactgegevens.

Begonnen als SEO copywriter

Ik ben begonnen als freelance SEO copywriter en heb in die hoedanigheid gewerkt voor talloze bedrijven en organisaties. Mijn werk droeg bij aan soms torenhoge omzetten uit organische (gratis) zoekresultaten.

Organisaties waarvoor ik dankbaar heb mogen werken zijn o.a. de Randstad Groep, Fontys, NTI, MijnAutoOnderdelen en talloze mkb-bedrijven die minstens zo succesvol zijn.

Webshop content

Hierna heb ik me voornamelijk beziggehouden met webshops en content in een breder perspectief. Voor een flink aantal bedrijven heb ik daarmee de online omzet doen groeien.

De ene keer was er een uitgebreide doorontwikkelde Magento-installatie, soms een eenvoudige WooCommerce of Shopify. Op alle manieren kun je prima online geld verdienen!

Content skills

Ik heb ervaring met talloze vormen van content en applicaties:

  • Audio: Logic Pro, Pro Tools
  • Video: Final Cut Pro
  • Afbeeldingen: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator

Overigens maak ik niet alle content zelf. Ik huur regelmatig specialisten in. Zo help ik bedrijven het snelst aan de beste content.