Branded pingpongtafels voor EP Collective

De heren van EP Collective houden zich normaliter bezig met productiematerialen voor evenementen. De afgelopen 2 jaar viel dat niet mee, maar het zijn echte ondernemers en dus keken ze verder.

Eén van de dingen waarmee ze aan de slag gegaan zijn, zijn pingpongtafels. Het bedrijf heeft pingpongtafels van gegalvaniseerd staal laten ontwikkelen. Hufterproof en geschikt om met een heftruck op te pakken, want ja, dat is ook handig op evenementen.

Ondertussen kunnen de tafeltennistafels uiteraard ook op andere plekken ingezet worden.

Bas van Baal van EP Collective benaderde me met het verzoek om foto’s van de pingpongtafels te bewerken. Het idee is om de tafels ook met branding aan te bieden en daarbij zijn voorbeelden natuurlijk ideaal.

Het resultaat zijn (digitale) voorbeelden van pingpongtafels met logo’s van o.a. verschillende frisdrank- en biermerken. Hieronder een voorbeeld van een bekend colamerk, waarbij het logo om gedoe te voorkomen is weggehaald.

De onbewerkte foto van de pingpongtafel
Voor: een pingpongtafel bij EP Collective voor de deur
Na: een voorbeeld van een pingpongtafel met het logo van het bekendste colamerk ter wereld

Mede dankzij de voorbeelden heeft EP Collective inmiddels contacten gelegd met reclamebureau’s die werken voor de betreffende frisdrank- en biermerken. Wordt ongetwijfeld vervolgd en wie weet staat de pingpongtafel binnenkort bij jou in de buurt…

Voeg een reactie roe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *