Video voor Jack’s autowasactie

Flyer voor de autowasactie van Jack Theuws
Flyer voor de autowasactie van Jack Theuws

Een tijdje geleden schreef ik over de videoclip die ik monteerde voor stichting No Guts No Glory.

Ik heb nog een video gemaakt voor deze stichting. Jack Theuws, wiens moeder Sharon door No Guts No Glory in het zonnetje werd gezet op Jankfest, organiseerde voor zijn snuffelstage een actie. Hij zou bij Theo Lauwers Autoschade twee weken lang auto’s wassen en de gehele opbrengst was voor stichting No Guts No Glory.

Natuurlijk heb ik mijn auto ook laten wassen en omdat ik daar toch even op moest wachten, heb ik een wat beelden opgenomen en daarna gemonteerd. Elk beetje aandacht voor No Guts No Glory is mooi meegenomen!

Voeg een reactie roe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *